Начало История Програма за месеца Концерти, събрания Билети Постановки Актьори Зали Архив Контакти Обяви

Вход


Забравена парола
Начало
ЕСЕНЕН ТЕАТРАЛЕН САЛОН PDF Печат Е-мейлОБЩИНА СЛИВЕН
ДРАМАТИЧЕН ТЕАТЪР „СТЕФАН КИРОВ” СЛИВЕН


ЕСЕНЕН ТЕАТРАЛЕН САЛОН
СЛИВЕН 14-28 СЕПТЕМВРИ 2017 Г.

На 23 август /сряда/ започва продажбата за билети и Абонаментни карти за „Есенен театрален салон – Сливен 2017”. И тази година сливенската публика ще има удоволствието да се срещне с любими актьори, автори и заглавия.

Откриването е на 14-ти септември с премиера на Сливенският театър „ТЕКТОНИКА НА ЧУВСТВАТА” - една от най-свежите комедии на Ерик Еманюел-Шмит. Режисьор Недялко Делчев, сценограф Петър Митев. Участват: Стефка Янорова, Стефан Вълдобрев, Пламена Гетова, Вяра Начева, Николина Велчева и ученика от Природо-математическата гимназия в Сливен Ивайло Киров.

На 18-ти септември – понеделник, ще гостува номинирания за ИКАР спектакъл на Пловдивския драматичен театър „ВЪЛЦИ”. Постановка Диана Добрева, с участието на Герасим Георгиев - Геро, Добрин Досев, Ивайло Христов, Венелин Методиев, Красимир Василев и др. Един спектакъл, който показва как българинът прави опит да се споразумее и с Бога и с вълка, като мъчително заменя вълчия вой с човешки думи и божие слово.

„ПУРПУРНИЯТ ОСТРОВ” от Михаил Булгаков с режисьор Теди Москов на Варненския куклен театър ще се играе на Сливенска сцена на 20-ти септември – сряда. Странното в този остров е, колко много ситуацията там прилича на днешна България, която държи скъпоценности в ръцете си и не знае какво да прави с тях! Участват Вера Стойкова, Красимир Добрев, Галин Гинев, Боян Стоянов и др.

На 21- ви септември – четвъртък Сатиричният театър ще играе „ИМЕТО”. Комедия на Матийо Делапорт и Александър дьо Ла Пателиер, високо оценена и от публика, и от критика. Режисьор Здравко Митков, сценограф Петър Митев. С участието на Михаил Билалов, Николай Урумов, Ана Вълчанова, Богдан Казанджиев, Ирина Първанова. Пиесата получи Награда „Икар 2017“ за най-добър спектакъл и има Номинация на АНА ВЪЛЧАНОВА за поддържащта женска роля също на наградите „Икар 2017“ .

Ако искате да видите на живо обичаната Мария Сапунджиева в необичаен ракурс. Ако оная жизненост и печал на великия Маркес ви е близка. Ако ви се гледа един европейски спектакъл с танго и фламенко, излъчващ сценично визуална поезия. Заповядайте на 27-ми септември на моноспектакъла „Едно танго с Маркес”, който се играе същата вечер от 19 часа в салона на читалище „Зора”

За улеснение на зрителите предлагаме Абонаментна карта за всички представления с цена 32 лева.

Работното време на касата е от 10 до 19 часа, без почивен ден.
В дните, когато се играят представления, работното време е от 9 до 21 часа
Справки и резервации на билетна каса на театъра, тел. 044 62 30 14

 
< Предишна   Следваща >